CSS-regler

Det er satt opp relativt mange CSS-regler på intranettet. De består kun av CSS-klassenavn og brukes til å knytte ulike elementer til intranettets CSS-fil. CSS-filen for intranettpakken lagres ikke på intranettet, men administreres av Sitevision via modulen Modul for CSS (ikke rør) i konfigurasjonsmalen (modulen het tidligere LKI extension).

De fleste av CSS-reglene er autorisasjonsstyrt til administratorrollen.

CSS-reglene settes opp under: Nettstedsinnstillinger / Utseende / Dekorasjoner.

översikt över uppsatta CSS-regler

CSS-regel for utfylling av bilder

Den nederste CSS-regelen Innehåll:Bild kan være relevant å kjenne til hvis du ønsker ekstra plass rundt en bildemodul.

Den brukes som standard i nyhetsmalens bildemodul for å gi ekstra utfylling, plass rundt bildet, men regelen kan selvsagt brukes på andre bildemoduler på intranettet.

Slik bruker du CSS på et bilde

1. Plasser en bildemodul på en side.

2. Høyreklikk på bildemodulen i innholdsboksen og velg Egenskaper.

egenskaper på modul

3. Velg Stil: CSS og marker regelen Innhold: Bilde.

4. Klikk på OK.

CSS-regel för bild