Sitevision intranett som app

Du har tilgang til intranett-appen Sitevision, som er tilgjengelig for både iPhone og Android. I appen kan alle ansatte interagere i intranettets sosiale strømmer, kommentere og like nyheter, få tilgang til hele intranettet direkte i lommen og bruke samarbeidsgruppene sine.

Intranett-appen gir redaktørene mulighet til å nå ut med målrettede nyheter og opprette push-varsler.

Du finner mer informasjon om intranett-appen og hvordan du kommer i gang med den på hjelpewebben.