Søkefunksjoner

Intranettet bruker modulen Intranettsøk. Den ligger i toppteksten i den intranettets grunnmal.

sökmodulen i grundmallen

Tilpasse intranettsøk

I modulinnstillingene for intranettsøk kan du tilpasse:

• Teksten i søkefeltet (plassholder)
  • Hvor mange søketreff som skal vises
  • Hvilket innhold som skal vises, for eksempel dokumenter, brukere, innlegg og grupper.

modulinställningar för intranätssök

Tilpass hvilke brukerfelt som skal vises i søket

For å tilpasse hvilke brukerfelt (navn, e-postadresse, telefonnummer osv.) som skal vises direkte i søkeresultatet, går du til Nettstedsinnstillinger / Funksjoner / Social Collaboration Det som står under Liten vy er det som vises i intranettsøket.

Du kan legge til flere felter med plusstegnet nederst eller fjerne dem med haken ved siden av hvert felt. Du kan også endre rekkefølgen de vises i ved å dra og slippe.

Merk at brukerens navn alltid vises hvis du har valgt å vise brukere i søket (se modulinnstillinger for intranettsøk).

de användarfält som visas i intranätssök