Innstillinger for nettstedet

Det er noen viktige innstillinger du må gjøre når du kommer i gang med ditt nye nettsted. Disse innstillingene gjør du under Nettstedsinnstillinger og kategorien Generelt.

Webbplatsinställningar kategorin allmänt

Panelet Adresser

Her angir du hvilket domenenavn intranettet skal bruke. Du kan bruke et annet underveis i prosjektet, men før lanseringen legger du til domenenavnet her.

Her kan du lese mer om andre innstillinger under adresser.

E-post-panelet

Gå til redigeringsprogrammet og Website-innstillinger. Gå til E-post-panelet, som du finner under kategorien Generelt , og fyll inn e-postadressen til nettstedsadministratoren og avsenderadressen.

Adressen du oppgir under nettstedsansvarlig, brukes av systemet til funksjoner som lenkekontroll og tilgjengelighetskontroll. Det er også denne personen som får beskjed i Cloud ved oppgraderinger osv.

Under avsenderadresse angir du den e-postadressen som skal være avsender av e-poster som systemet sender fra nettstedet. Denne brukes for eksempel i skjemamoduler og publiseringsflyt.

Hvis avsenderadressen ikke er fylt ut, henter systemet avsenderadressen fra serveren. Hvis denne heller ikke er utfylt, hentes e-postadressen fra serveradministratoren.

Panelen E-post

Cloud-panelet

Gå til Cloud-panelet, som du også finner under Nettstedsinnstillinger og kategorien Generelt.

Angi hvem som skal være mottakere av Cloud-utsendelser. Det vil si de personene i organisasjonen som skal varsles om for eksempel oppgraderinger i Cloud.

MERK! Denne innstillingen er kun relevant for de som har intranettet sitt i Sitevision Cloud.

Panelen Cloud