Dekorasjoner og knapper

Se eksempler på knapper og dekorasjoner som du kan bruke på intranettet.

Innstillinger for utseende på knappemodulen

Knappemodulen får forskjellig utseende avhengig av fargevalget du har angitt. Alternativene hentes fra nettstedets tema. Du kan administrere dette under: Nettstedsinnstillinger / Utseende / Theme / Element colors - buttons, badgets etc.

Inställningspanel för Elementfärger

Eksempel på en knapp med ulike fargeinnstillinger:

Utseende på tre olika knappar

Dekorasjoner

Du kan bruke følgende dekorasjoner til å påvirke utseendet til de enkelte modulene/layoutene på intranettet:

• Inforuta (Block Primary)
  • Inforuta (Block Secondary)
  • Innehållsruta
  • Hopfällbart fält (Sammenleggbart felt)
  • Modul med full bredd

Bruke en dekorasjon

Høyreklikk på en modul/layout, velg Dekorasjon og deretter dekorasjonen du vil bruke.

Som standard har alle roller tillatelse til å bruke dekorasjonene Inforuta (Block Primary) og Hopfällbart fält felt. Andre dekorasjoner er rettighetsstyrt til Administrator-rollen.

Du kan endre rettighetsinnstillingen for en dekorasjon under Nettstedsinnstillinger / Utseende / Dekorasjoner.

Her kan du lese mer om dekorasjoner generelt.

Inforuta (Block Primary)

Inforuta-dekorasjonen kan brukes til å samle fakta på en side. Den kan også brukes til å samle lenker til utdypende informasjon eller lignende. Bruk maksimalt én inforuta per side.

Inforuta (Block Secondary)

Med en Inforuta (Block Secondary) kan du markere utvalgt innhold på en side. Den er autorisasjonsstyrt til administratorrollen.

Inforuta Block Primary och Inforuta Block Secondary

Innholdsrute

Dekorasjonen Innholdsrute brukes hovedsakelig i malene for å gi hvit bakgrunnsfarge til ulike komponenter.

Som standard er Innholdsrute begrenset til administratorrollen.

Sammenleggbart felt

Dekorasjonen Sammenleggbart felt brukes til å samle innhold i en modul/layout. Feltet kan foldes ut og sammen og kan for eksempel brukes til å lage en FAQ eller gi utdypende informasjon.

Tittelen hentes fra navnet på modulen/layouten. Hvis du vil endre navnet, høyreklikker du på modulen/layouten i innholdsboksen og velger Endre navn.

Modul med full bredde

Dekorasjonen Modul med full bredde kan brukes til å gjøre en modul bredere enn standard kolonnebredde. Den kan for eksempel brukes på bildemoduler for å vise et bredere bilde.