Innlogging og integrering

Når det gjelder innlogging på intranettet, finnes det flere alternativer:

Du velger den løsningen som passer deg best.

Hvis du vil bruke noen av modulene for e-post- og/eller kalenderintegrasjon, anbefaler vi at du bruker OpenId Connect.

Sitevision support hjelper deg med å konfigurere SAML/OpenId Connect fra Sitevision. Du trenger en kontaktperson som hjelper deg med oppsettet internt(eller hvis du bruker en partner Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.).

Du kan administrere innloggingsinnstillingene under: Nettstedsinnstillinger / Sikkerhet / Innlogging.

På hjelpenettstedet kan du lese mer om påloggingspanelet og se hva du må forberede for å konfigurere påloggingen.

Integrasjon med Google/Microsoft 365

Sitevision har ferdige integrasjonsmoduler for å vise uleste e-poster og kommende kalenderhendelser fra Google og Microsoft 365.

Hvis du vil bruke e-post/kalender fra Google/Microsoft, må du gjøre følgende:

1. Konfigurer appen i Google/Microsoft API.
  2. Sett opp OAuth-innstillingene i Sitevision (basert på informasjonen fra punkt 1).
  3. I modulene fra Marketplace velger du denne OAuth-innstillingen.
  4. Tillat/autoriser første gang du bruker modulen fra Marketplace.

Informasjon om modulene

Les mer om modulene med integrasjoner til Google:

Les mer om modulene med integrasjoner til Microsoft 365:

Her kan du lese mer om hvordan du finner og laster ned moduler fra Sitevision Marketplace.