Legg til OAuth2-konfigurasjoner

Allmänt OAuth2

Generelt

Ditt navn

Her skriver du inn et navn for påloggingen.

Identifikator

Her skriver du inn en UNIK identifikator med bare tegnene a-z, 0-9, _ og -.

Beskrivelse

Her fyller du inn en beskrivelse av hver Oauth2-konfigurasjon, for eksempel hva den skal brukes til, hvem/hva som bruker den osv.

KlientID OAuth2

Klient-ID

Her fyller du inn klient-ID og klienthemmelighet som du har fra for eksempel Azure, Google eller Instagram.

Klient-ID

Her fyller du inn klient-ID-en fra det underliggende systemet.

Klienthemmelighet

Her fyller du inn klienthemmeligheten fra det underliggende systemet.

Inloggningstjänst OAuth2

Innloggingstjeneste

Her velger du hvilken påloggingstjeneste du vil koble deg til. Det er satt opp en rekke forhåndsdefinerte påloggingstjenester. Hvis du bruker en annen, kan du bruke alternativet "Generelt".

• Microsoft Azure - Deretter kan du fylle inn Tenant ID. Dette kan også kalles Directory ID, Directory ID eller klientorganisasjon.
  • Google
  • Instagram
  • Generelt
    - Utgiver. Angir en adresse for påloggingstjenesten.
    - URL-adresse for autorisasjonsendepunkt. Du finner denne URL-adressen fra påloggingstjenesten
    - URL-adresse for tokenendepunkt. Du finner denne URL-adressen fra påloggingstjenesten
    - Klientautorisasjonsmetode. Angir hvordan SiteVision skal identifisere seg når den kontakter påloggingstjenesten. Standardinnstillingen er "client_secret_basic". Noen påloggingstjenester støtter bare "client_secret_post". For ikke-konfidensielle OAuth2-apper uten klienthemmelighet angis 'none'.
Scopes OAuth2

Områder

Områder er de tillatelsene som brukeren blir bedt om ved pålogging. Tillatelsene er forskjellige for ulike ressursservere.

Eksempel på scopes for Microsofts Graph-API. Når følgende scopes blir forespurt for en bruker, må brukeren gi OAuth2-appen tillatelse til å lese brukerens filer og lese og skrive i brukerens kalendere.

• Filer.Les
  • Kalendere.LeseSkrive

Standardomfang

Standardomfang angis når en utvidelse ber om tillatelser for en bruker . Disse områdene vil alltid bli forespurt ved pålogging. Den enkelte utvidelse har også mulighet til å be om flere områder.

Her er det en god idé å legge til de områdene som alle brukere skal be om.

Unngå scopes som krever administratorautorisasjon på ressursserveren. Hvis slike scopes sendes, er det bare administratorer som kan logge på.

Klikk på koblingen Legg til scope for å legge til et scope.

Applikasjonsomfang

Her angir du alle omfanget som skal forespørres når en utvidelse foretar et anrop som en OAuth2-app . Utvidelsen har ingen mulighet til å legge til flere scopes.

Klikk på lenken Legg til omfang for å legge til et omfang.