Panelen OAuth2-konfigurationer

Her kan du sette opp konfigurasjoner som muliggjør integrasjoner via OAuth2 for Extensions i Sitevision. En konfigurasjon tilsvarer OAuth2-appen som er registrert hos en autorisasjonsleverandør, for eksempel Microsoft Azure, Google eller Instagram.

Installerte utvidelser kan bruke disse konfigurasjonene til å foreta anrop til en ressursserver (f.eks. SharePoint, Teams eller Instagram). Anropene kan gjøres enten som den registrerte OAuth2-appen eller som den påloggede brukeren.

OAuth2-konfigurasjoner

Dette viser påloggingskonfigurasjonene som er satt opp på nettstedet.

For å bruke Teams-integrasjonsappen vår fra Sitevision Marketplace må du ha konfigurert en OAuth2-konfigurasjon.

OAuth2-konfiguration

Legg til OAuth2-konfigurasjon

Klikk på koblingen Legg til OAuth2-konfigurasjon for å legge til en ny konfigurasjon.

Rediger

Hvis du vil gjøre endringer i OAuth2-konfigurasjonen, klikker du på redigeringsikonet til høyre eller dobbeltklikker på navnet i listen.

Slett

Velg konfigurasjonen i listen, og klikk på tabort-knappen til høyre.

Flytte

Velg konfigurasjonen i listen og flytt den dit du vil.