Panel for Service users

Tjänsteanvändare

En app kan erklære i sitt manifest at den ønsker tilgang til å bruke en tjenestebruker i koden. Les mer om dette på developer.sitevision.se. Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Alle tjenestebrukere som skal brukes i ulike utvidelser, skal legges til her. Deretter kan du velge tjenestebrukeren i utvidelsen, enten i WebApp eller RESTApp.

Klikk på lenken Legg til tjenestebruker for å legge til en tjenestebruker.

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Håndter tjenestebrukere".