Panelet Filinnstillinger

Filinställningar

Hvis du vil finne filstørrelsesbegrensninger knyttet til intranett, går du til panelet for sosialt samarbeid.

Filarkiver

Bruk lokale filarkiv på sider

Kryss av for dette for å gi brukerne tilgang til Filer på siden. De kan da laste opp en fil på en nettside. Ellers må de laste opp dokumenter i det sentrale filarkivet.

Bruk lokale bildearkiv på sider

Kryss av for denne for å gi brukerne tilgang til Bilder på siden. De kan da laste opp et bilde på en nettside. Ellers må de laste opp bilder til det sentrale bildearkivet.

Filstørrelser

Største tillatte størrelse på filer som lastes opp via redigeringsmodusen til filarkivet (angis i MB)

Her angir du en grense for hvor store filer som kan lastes opp via editoren til filarkivet. Standardinnstillingen er 128 MB.

Største tillatte størrelse på bilder som lastes opp via redigeringsmodusen til bildearkivet (angis i MB)

Her angir du en grense for størrelsen på bilder som lastes opp via redigeringsprogrammet til bildearkivet. Standardinnstillingen er 32 MB.

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Administrer innstillinger for nettstedet".