Anonymisere brukerpanelet

Anonymisera

Anonymisere brukere

Her kan du søke etter brukere (både SAML-brukere "simple user" og katalogbrukere) som du ønsker å anonymisere.

GDPR Enhver person har rett til å henvende seg til et selskap eller en myndighet som behandler personopplysninger, og be om at opplysningene om ham eller henne slettes. Les mer om retten til å bli glemt på Datainspektionens nettsider Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu..

Vi anonymiserer eller fjerner strukturerte data, ikke ustrukturerte. Les mer på help.sitevision.se/anonymise.

Fönster med information

Når du har funnet brukeren du vil anonymisere, høyreklikker du på den og velger "Anonymiser". Et nytt vindu åpnes med en tekst:

Denne operasjonen tar lang tid, så vær tålmodig! Hele databasen skannes, ikke bare katalogtjenesten.

For at brukeren skal vises, må det gis skrivetillatelse til katalogtjenesten der brukeren befinner seg. Les mer om hvordan du tillater endringer i katalogtjenestens data på siden Katalogtjenester.

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Administrer brukere".