Korrekturleser

Proofreader finner du under Verktøy-ikonet på verktøylinjen (hvis du har konfigurert en konto i innstillingene for nettstedet).

Ikon-inställningar

Når du klikker på alternativet Korrekturleser, sendes teksten til Proofreader Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu. for å valideres mot lesbarhetsindekser og skriveregler. Valideringen gjøres per tekstmodul. Resultatet åpnes i et nytt vindu:

Resultat av Proofreader

Klikk på de markerte ordene for å få mer informasjon om ordene/setningene i teksten:

Hjälp om ord i Proofreader

Markeringene med bokstaven L først angir lesbarhetsindeksen.

Läsbarhetsindex

Proofreader krever en lisens fra ContentFlight og en lisens i Sitevision.