help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Delade länkar v1

I Sitevision Marketplace finns en nyare version av modulen Delade länkar

Med modulen Delade länkar kan gruppmedlemmar och gruppadministratörer lägga till och ändra länkar på en gruppsida i Social Collaboration. Länkarna presenteras i en lista och sorteras i fallande alfabetisk ordning.

Modulen placeras du med fördel i gruppmallen för att göra den tillgänglig på samtliga gruppsidor som bygger på den mallen.

Delade länkar online

Lägg till länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du lägga till en länk. Det gör du genom att klicka på plusknappen på gruppsidan i visningsläget. Du kommer då se en dialogruta där du namnger länken och skriver in en adress. Klicka på knappen Dela för att spara länken till listan.

Dialogruta för att lägga till en länk

Redigera delad länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du redigera en redan befintlig länk. Det gör du genom att föra muspekaren över länken och klicka på pennan till höger. Du kommer då se en dialogruta där du namnger länken och skriver in en adress.

Ta bort delad länk

Som medlem eller administratör i en grupp kan du redigera en redan befintlig länk. Det gör du genom att föra muspekaren över länken och klicka på krysset till höger. Du kommer då få en fråga om du vill ta bort länken. Klicka på Ok för att ta bort länken.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?