Skriva inlägg

På din profilsida kan du skriva inlägg som t.ex. beskriver vad du gör eller annan information du vill dela med dig av. Det är även möjligt att bifoga filer eller bilder genom att klicka på "Bifoga fil".

Skriva status

I inlägg eller kommentarer är det möjligt att använda etiketter och omnämnanden för att samverka med andra användare. Det är också möjligt att samverka genom att gilla, kommentera och dela inlägg från aktivitetsflödet.

Genom att klicka på "Kommentera" expanderas fältet och du ser du vem som kommenterat och vad om skrivits. När muspekaren förs över "Gillar" visas vilka användare som gillat inlägget.

Skriva status kommentarer

Denna modul kräver licens för Sitevision intanät.