Logga

Aktivitetsflöde

Det finns två typer av aktivitetsflöden för användare. På profilsidan visas det personliga aktivitetsflödet och vanligtvis visas det sammansatta aktivitetsflödet på webbplatsens startsida.

Vad är ett personligt aktivitetsflöde?

Varje användare har ett personligt aktivitetsflöde, där inlägg från användaren syns inklusive eventuella kommentarer eller om någon gillat ett inlägg. Inlägg som användaren delat från ett annat aktivitetsflöde eller skrivit i en grupp syns också. Det går även att bifoga en fil till en statusuppdatering.

Aktivitetsflöde- personlig

Hur tar jag bort eller redigerar ett inlägg?

Du redigerar eller tar bort ett inlägg genom att klicka på den lilla menyn som visas längst upp till höger när du för muspekaren över inlägget.

För att redigera eller ta bort andras inlägg krävs det att du har behörigheten "Hantera sociala användaridentiteter" på webbplatsen.

Ta bort eller redigera inlägg

GDPR Om en person vill bli bortglömd så tas inlägg på deras egen tidlinje bort men inlägg på en persons tidslinje tas inte bort. Du måste därför eventuellt gå in och redigera sådana kommentarer.

Vad är ett sammansatt aktivitetsflöde?

Det sammansatta aktivitetsflödet är med största sannolikhet det du möts av på intranätets startsida. I det sammansatta aktivitetsflödet visas alla dina egna inlägg, inlägg från dina grupper och kontakter och inlägg där du omnämnts.

Sammansatt aktivitetsflöde

Ovan visas Annas sammansatta flöde. Markus har skrivit ett inlägg i sitt personliga aktivitetsflöde och där omnämnt Anna. Markus inlägg är därför synligt i Annas sammansatta aktivitetsflöde.

Denna modul kräver licens för SiteVision intanät.

Denna sida publicerades: 2020-03-25

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39