Automatiskt uppdaterande moduler

Vissa av modulerna i SiteVisions Social Collaboration uppdateras automatiskt när relevant information förändras på en server. Mekanismen bygger på websockets eller long-polling beroende på vad som stöds i webbläsaren. Har man ett kluster av SiteVision-noder kommer även klusternoderna kommunicera med varandra för att modulerna ska uppdateras oberoende av vilken nod förändringen utförts på.

De moduler som uppdateras automatiskt är:

Denna modul kräver licens för Sitevision intanät.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)