Kommentera, gilla och dela

Hur gör jag för att kommentera ett inlägg?

Klicka på länken "Kommentera (X)" för att kommentera ett inlägg. Skriv i fältet som visas och avsluta med enter.

Kommentarer.

Hur gör jag för att gilla ett inlägg?

Klicka på länken "Gilla" för att gilla ett inlägg eller en kommentar. När muspekaren förs över länken visas vilka andra användare som gillat inlägget eller kommentaren.

Gilla

Hur gör jag för att dela ett inlägg?

Klicka på länken "Dela" för att dela med dig av ett inlägg till andra användare.

Det delade inlägget visas i ditt personliga aktivitetsflöde och i ditt sammansatta aktivitetsflöde. Dessutom så kommer det att visas i det sammansatta aktivitetsflödet för de som lagt till dig som kontakt.

Observera att detsamma inte gäller de kontakter som du själv lagt till!

Dela

OBS! Av behörighetsskäl är det inte möjligt att dela inlägg i slutna grupper.

Denna modul kräver licens för Sitevision intanät.