Inlägg i aktivitetsflöde

Modulen​ Inlägg i aktivitetsflöde använder du för att visa en hel tråd från ett enskilt inlägg i ett aktivitetsflöde. Inlägg i aktivitetsflöde kan du nå via notifieringarna eller genom att klicka på tidsangivelsen under respektive inlägg.

Från modulen kan du kommentera, gilla och dela inlägg. Denna modul används från alla moduler som presenterar aktivitetsflöden, Aktivitetsflöde och Aktivitetsflöde för etikett.

Inlägg i aktivitetsflöde

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)