Logga in i Sitevision

I Sitevision arbetar du direkt i webbläsaren för att skapa, redigera och publicera innehåll till din webbplats. SiteVision anpassar sig automatiskt till den roll du tillhör vilket betyder att olika användare kan se och göra olika saker.

För att komma in i verktyget fyller du i användarnamn och lösenord på er inloggningssida. Inloggningsuppgifter får du av administratören för din webbplats.

När du är inloggad kommer redaktörsmenyn att visas i nedre, högra hörnet av din webbläsare. Redaktörsmenyn är ingången till Sitevisions redigeringsläge.

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)