Iframe - Parametrar

I vyn Parametrar kopplar du ihop de parametrar som används i applikationen med de i Sitevision.

Under Namn fyller du i de parametrar som används för att fylla i användarnamn och lösenord till applikationen. Dessa kopplar du ihop med motsvarande värden i Sitevision: $user.name (användarnamn) och $user.password (lösenord).

Klicka på länken Lägg till för att lägga till en parameter. Då visas ett fält för både namn och värde.

Skärmdump på fliken Parametrar

För att ta reda på namnet på dessa parametrar så kan du högerklicka på inloggningsformuläret för den applikation som man länkar in och välja Visa källa. I HTML-koden letar du efter <FORM> och där finns namnet på dessa parametrar.

Under <Form> och attributet ACTION hittar du också adressen som ska fyllas i under fliken Allmänt.