Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Mallar

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Mallar hittar du panelerna för Responsiv webb, Metadata, Innehållsytor och Utskrift.

Kategorin Mallar

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"