Kategorin Mallar

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Mallar hittar du panelerna för:

Kategorin Mallar

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"