Kategorin Allmänt

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Allmänt hittar du dessa paneler:

Kategorin Allmänt

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"

Hjälpte informationen dig?

Kontakta oss

Sitevision AB (huvudkontor)