Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Allmänt

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Allmänt hittar du panelerna för Adresser, E-post, Alias, Landningssidor, Tillgänglighet, Länkar, Inställningar, Översättningar och Cloud.

Kategorin Allmänt

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"