Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Moduler

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Moduler hittar du panelen för Nyheter, Blogg, Betyg , Favoriter, Formulär och Kommentarer.

Kategorin Moduler