Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Säkerhet

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under kategorin Säkerhet hittar du panelen för Användare, Roller, Virtuella grupper, Katalogtjänster , Filinställningar, Inloggning, Tilläggscertifikat, Anonymisera användare, Avancerad säkerhet, OAuth2-konfigurationer och Tjänsteanvändare.

Kategorin Säkerhet

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"