Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Kategorin Integration

Webbplatsinställningar innehåller de centrala inställningarna för webbplatsen du befinner dig på. Du kommer åt inställningarna för webbplatsen från samtliga sidor i strukturen, under förutsättning att du har rätt behörighet.

Under Webbplatsinställningar och kategorin Integration hittar du panelerna för Google webbanalys, Vizzit, Validera text, E-plikt, SMS, Captcha, RSS, SharePoint, Storm Commerce, REST-API och Mobilapp.

Kategorin Integration

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera webbplatsinställningar"