Aktivitetsflöde

Med modulen Aktivitetsföde visar du inlägg från grupper eller kontakter. Modulen används exempelvis på startsidan på ett intranät eller på en gruppsida - ställen där du vill samla ihop inlägg från olika personer.

Aktivitetsflöde 2 inlägg

Inställningar för Aktivitetsflöde

Inlägg

Visa alla (egna, kontakters och gruppers)

Detta alternativ är standardinställningen. Den visar statusuppdateringar för användarens alla kontakter och grupper. Den inställningen används ofta på till exempel startsidan på ett intranät.

Visa aktivitetsflöde baserat på sida

Detta alternativ innehåller dina egna inlägg. Vanligtvis kan du se det här aktivitetsflödet på din och dina kontakters profilsidor.

Visa ett enskilt inlägg

Nämns du i ett inlägg och får en notis? Klicka på notisen och inlägget öppnas upp i en ny vy. Där visas enbart valt inlägg.

Visa aktivitetsflöde baserat på etikett*

Detta alternativ används för att visa inlägg och kommentarer som "taggats" med en viss etikett. När ett inlägg eller kommenterar "taggas", hamnar en kopia av inlägget i ett aktivitetsflöde kopplat till etiketten.

* Kräver Sitevision 9

Max antal inlägg

Ställ in antal inlägg som ska visas i aktivitetsflödet genom att ange en siffra. Standardinställningen är 10 stycken.

Max antal kommentarer

Ställ in antal kommentarer som ska visas i aktivitetsflödet genom att ange en siffra. Standardinställningen är 10 stycken.

Visa inmatningsfält för statusuppdateringar

Bocka i "Visa inmatningsfält för statusuppdateringar" för att använvändarna ska kunna skriva uppdateringar i modulen.

Platshållare

Ange en text som står i inmatningsfältet. texten försvinner när användaren klickar i fältet. Standardtexten för platshållaren är "Skriv ett inlägg...".

Inställningar aktivitetsflöde2

Inställningar

Inställningar aktivitetsflöde 2

Tillåt omröstningar

Nu kan du tillåta omröstningar i aktivitetsflödet. Genom att klicka i rutan så har användare möjligheten att i ett inlägg starta en omröstning.

Visa ledtexter för knappar

Vill du ha ledtexter till dina ikoner? Genom att klicka i rutan för Visa ledtexter för knappar så visas text för användaren.

aktivitetsflöde ledtexter

Bildstorlek

Under bildstorlekar kan du välja om du vill visa bilderna i dess originalstorlek eller anpassa storlek i bredd och höjd. För att anpassa en bildstorlek fyll i största bredd under Anpassa storlek samt höjden under Anpassa höjd.

Anpassa storlek för aktivtetsflöde

Färgen på exempelvis bakgrund, text och kantlinje styrs av ditt Envision-tema.

Om du inte har ställt in något Envision tema används grundinställningar. För att ställa in ett tema så gör du det under Webbplatsinställningar -> Utseende -> Envision .

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.