Aktivitetsflöde

Med modulen Aktivitetsföde visar du inlägg från grupper eller kontakter. Modulen används exempelvis på startsidan på ett intranät eller på en gruppsida - ställen där du vill samla ihop inlägg från olika personer.

Aktivitetsflöde 2 inlägg

Inställningar för Aktivitetsflöde

Inlägg

Visa alla (egna, kontakters och gruppers)

Detta alternativ är standardinställningen. Den visar statusuppdateringar för användarens alla kontakter och grupper. Inställningen används ofta på till exempel startsidan på ett intranät.

Visa aktivitetsflöde baserat på sida

Detta alternativ visar inlägg som är specifika för aktuell sida. Inställningen används ofta när modulen läggs i mallen för profil- och gruppsidor.

Visa ett enskilt inlägg

Nämns du i ett inlägg och får en notis? Klicka på notisen och inlägget öppnas upp i en ny vy. Där visas enbart valt inlägg.

Visa aktivitetsflöde baserat på etikett

Detta alternativ används för att visa inlägg och kommentarer som "taggats" med en viss etikett. När ett inlägg eller kommenterar "taggas", hamnar en kopia av inlägget i ett aktivitetsflöde kopplat till etiketten.

Max antal inlägg

Ställ in antal inlägg som ska visas i aktivitetsflödet genom att ange en siffra. Standardinställningen är 10 stycken.

Max antal kommentarer

Ställ in antal kommentarer som ska visas i aktivitetsflödet genom att ange en siffra. Standardinställningen är 10 stycken.

Visa inmatningsfält för statusuppdateringar

Bocka i "Visa inmatningsfält för statusuppdateringar" för att använvändarna ska kunna skriva uppdateringar i modulen.

Platshållare

Ange en text som står i inmatningsfältet. texten försvinner när användaren klickar i fältet. Standardtexten för platshållaren är "Skriv ett inlägg...".

Inställningar aktivitetsflöde2

Inställningar

Inställningar aktivitetsflöde 2

Tillåt omröstningar

Nu kan du tillåta omröstningar i aktivitetsflödet. Genom att klicka i rutan så har användare möjligheten att i ett inlägg starta en omröstning.

Visa ledtexter för knappar

Vill du ha ledtexter till dina ikoner? Genom att klicka i rutan för Visa ledtexter för knappar så visas text för användaren.

aktivitetsflöde ledtexter

Bildinställningar

Under bildinställningar kan du välja om du vill visa bilderna i dess originalstorlek eller anpassa storlek i bredd och höjd. För att anpassa en bildstorlek fyll i största bredd under Anpassa storlek samt höjden under Anpassa höjd.

Anpassa storlek för aktivtetsflöde

Tillgänglighet

Högsta rubriknivå

För att du ska ha möjlighet att ha korrekta rubriknivåer i modulen så har vi lagt till en h2 som standard som rubriknivå. Här kan du ändra denna så att det passar din design och blir rätt rubriknivå. Det går att ändra till allt från h1-h6 för att kunna matcha in rätt rubriknivå i aktivitetsflödet.

Tillgänglighet rubriknivåer

Färgen på exempelvis bakgrund, text och kantlinje styrs av ditt Envision-tema.

Om du inte har ställt in något Envision tema används grundinställningar. För att ställa in ett tema så gör du det under Webbplatsinställningar -> Utseende -> Tema .

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.

Detta är en modul från Sitevision Marketplace. Om du vill ladda hem den så går du via menyn i navigatorn -> Marketplace i redigeringsläget på din webbplats.