Kantlinje på hopfällbart fält

Publicerad: 2024-03-27

För att du ska kunna påverka utseendet på kantlinjen i hopfällbart fält har vi tagit bort den här inställningen från den centralt styrda CSS:en. Det innebär att kantlinjen kommer att försvinna till dess att du gör ett aktivt val i Webbplatsinställningar / Dekorationer.

Så här gör du:

1. Gå till Webbplatsinställningar / Dekorationer

2. Redigera dekorationen hopfällbart fält

3. Klicka på rubriken Avstånd och ange 1 em i fälten avstånd nertill, avstånd vänster samt avstånd höger.

Avstånd hopfällbart fält

4. Klicka på rubriken Kantlinjer. Välj enskilda kantlinjer. Bocka i höger, nertill samt vänster. För att behålla samma utseende som tidigare väljer du:

• Typ: Heldragen
  • Färg: Webbplatstema / Light
Utseende kantlinjer hopfällbart fält

5. Spara ändringarna genom att klicka på OK.