SiteVision Server

När du är inloggad med systemkontot kan du göra övergripande inställningarna för för serverobjektet i SiteVision. Du kan bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Översikt

När du markerar serverobjektet SiteVision Server ser du en översikt över de webbplatser som finns på servern. Du ser även vilket operativsystem som servern dirftas på samt information om skript och java-version som körs på servern.

SiteVision server

Egenskaper på server

Högerklicka på SiteVision Server för att komma åt Egenskaper på server. Via Egenskaper hittar du kategorierna Allmänt, Sök, Integration och Säkerhet som i sin tur innehåller paneler med inställningar. Här kan du bland annat hantera licenser, index, inställnignar för mailserver och katalogtjänster.

Egenskaper server

Administrationsläget

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastighet.

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.