Knapp

Med knappmodulen kan du enkelt skapa länkade knappar. Där ställer du bara in vad som ska stå på knappen, väljer länkmål, knapptyp och storlek.

Exempel knappmodulen

Inställningar Knapp

Under Allmänt ställer du in vad som ska stå på knappen och vart den ska länka.

Inställningar knappmodulen

Text

Här fyller du i vad som ska stå på knappen.

Länkmål

Här pekar du ut vart knappen ska leda. Den vanliga länkdialogen öppnas och du kan välja intern/extern/länk till fil/länk till bild/e-poastadress eller telefonnummer.

Utseende

Typ

Här finns det fem olika knapptyper som hänger ihop med Envision Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

• Default
  • Ghost
  • Invert
  • Link

Om du själv inte ändrat på hur en knapp ska se ut i Envision så ser de ut som följande :

Envision-button

Färg

Här finns det fem olika knapptyper som hänger ihop med Envision.

• Default
  • Primary
  • Secondary
  • Success
  • Danger
  • Info
  • Warning

För att se hur du ställer in din knapp - gå till Panelen Envision

Storlek

Här finns det tre olika storlekar som också hänger ihop med Envision.

• Default
  • Small
  • Large

Om du själv inte ändrat på hur en knappstorlek ska se ut i Envision så ser de ut som följande :

Storlekar på knappar Envision

Position

Här kan du välja postion för knappen:

• Vänster
  • Centrerad
  • Höger
  • Blockerande (100% bredd) - Välj denna om du vill att knappen ska ta hela utrymmet.
Blockerande knapp

Exempel på blockerande knapp