Sitevision intranät som app

Du har tillgång till Sitevisions intranätsapp som finns för både iPhone och Android. I appen kan alla medarbetare interagera i intranätets sociala flöden, kommentera och gilla nyheter, komma åt hela intranätet direkt i fickan samt använda sina samarbetsgrupper.

Med hjälp av intranätsappen kan du som redaktör nå ut med riktade nyheter och skapa pushnotiser.

Mer information om intranätsappen och hur du kommer igång med den finns på hjälpwebben.