Modul tilpass intranettsinstillinger

I denne modulen angir du de overordnede innstillingene for intranettets utseende. Her går vi gjennom hver enkelt del av modulen.

Modulen het tidligere: LKI Konfiguration för webbplatstema

Nettsted

Anpassa intranätsmallar

Tilpasning av temaer

Topptekst (header)

Anpassning av tema, sidhuvud

Her kan du stille inn høyden på logoen som skal vises i toppteksten. Du kan også endre bakgrunnsfargen på toppteksten og søkefeltet, og endre fargen på teksten i menyen.

Du kan også styre fargen på knappen for å vise flere menyalternativer (vises hvis hovedmenyen er for lang til å få plass på én linje) og platen på høyre side av toppteksten der ikonene for varsler, e-post og meldinger samt profilen din er plassert.

Bunntekst (footer)

Anpassa sidfot

Her stiller du inn bakgrunnsfargen for bunnteksten og selve bunnteksten.

Øverst i bunnteksten er det en linje (sidespesifikk bunntekst) som inneholder tekster som Del side, Favoritter og Skriv ut på de nederste sidene. Angi en farge eller la det stå tomt for Profilfarge 25.

Moduler og komponenter

Anpassa moduler och komponenter

Her endrer du bakgrunnsfargen og tekstfargen til modulen Genvägar (snarveier) på startsiden. La det stå tomt for profilfarge 20.

Dynamisk fontstørrelse

Dynamisk fontstorlek

Dynamisk fontstørrelse forstørrer og forminsker teksten på sidene avhengig av skjermstørrelsen. For at dette skal fungere, må CSS-regelen Template: Dynamic-font-size brukes på layoutet der teksten som skal tilpasses, befinner seg.

Standardinnstillingen er minimum = 16 piksler og maksimum = 20 piksler.

Utdaterte innstillinger må flyttes til Nettstedsinnstillinger/Temaer.

Utfasade inställningar

I Sitevision 2023.01.1 ble det lagt til nye funksjoner under Website Settings / Theme. Nå kan du angi profilfarge (merkevarefarge) og velge tekstfarge direkte under Tema.

Du må manuelt flytte de markerte fargene og verdien for profilbildet med kantradius til Nettstedsinnstillinger / Tema / Nettstedstema og lagre endringene.

Kryss av i boksen for Alle utdaterte innstillinger er migrert når du har migrert alle verdier.

Anpassad färg för Block
Anpassad färg för Brand, rubriker och text, Collapse
Kantradie för profilbild
Utfasade inställningar

Tema

Tema

Her angir du temafargen (Brand) og skifttyper. Andre farger opprettes basert på temafargen du velger. Du kan umiddelbart se hvordan fargene vil se ut under paletten i modulen. Du kan også se når tekstfargen skifter fra svart til hvit. Dette beregnes automatisk ut fra hvilken farge som har best kontrast til merkevarefargen.

Temaskriften som er angitt som skrifttype, legges til under Nettstedsinnstillinger og webfonter eller i modulen LKI webfontassistent. Hvis du vil bytte til en annen tilpasset webfont, legger du den inn under Nettstedsinnstillinger/Utseende/Webbfonter. Sørg for at den heter Temafont, så brukes den nye nettskrifttypen automatisk.

Hvis du foretrekker å bruke en standardfont, for eksempel Arial, kan du angi det her. Du kan også gå til Nettstedinstillinger/Utseende/Theme og angi den samme standardskrifttypen under Fonts under Basic.

Anpassning (tilpassing) av Envision-temaet

Anpassa

Nedenfor kan du tilpasse ditt eksisterende Envision-tema med andre farger. Du kan enten velge en egendefinert farge i henhold til paletten som er tilgjengelig på siden, eller velge å beholde temainnstillingen for disse valgene.

Egendefinert farge for hopfällbara fält (sammenleggbare felt)

Velg å beholde temainnstillingene eller bruke Brand eller Brand 300.

Anpassa färg för etiketter (tilpass farge for etiketter)

Velg om du vil beholde temainnstillingene eller bruke Brand eller Brand 300.

Anpassa färg för Block (Primary) (tilpass farge for blokk (primær))

Velg å beholde temainnstillinger eller bruk Brand eller Brand 200.

Anpassa färg för Block (Secondary) (Tilpass farge for blokk (sekundær))

Velg å beholde temainnstillingene eller bruk Brand eller Brand 200.

Kantradius for profilbilde

övrigt

Her kontrollerer du om du vil ha avrundede hjørner på profilbildene på intranettet. Hvis du vil ha helt runde - la feltet stå tomt eller fyll inn de pikslene du ønsker.