Panelen Vizzit

Om du har köpt Vizzit statistik och underhållsverktyg så aktiverar du det här på webbplatsinställningar.

Webbplatsnställningar för Vizzit

Vizzit

Använda Vizzit för statistik

Om du har licens för att använda Vizzit statistik så bockar du i att du vill Använda Vizzit för statistik:

Allmänt

Inkludera externa laddning av Vizzit

Denna ruta är ibockad som standard. Du bockar ur denna för att stänga av extern laddning av JavaScript för Vizzit Tag.

Kund-id

Fyll i det kund-id som du fått av Vizzit.

Säkerhetsnyckel

Fyll i den säkerhetsnyckel som du fått av Vizzit.

Adress

Adressen till tjänsten Vizzit.

Skicka användarnamnet för redaktörer som en parameter

Skickar med användarnamnet som parameter till Vizzit främst för att förfina mätningen av unika användare på ett intranät.

Metadata

Här kan du lägga till metadata som ska tas med i Vizzit rapporten.

Meddela Vizzit om du klickar i att användarnamnet ska skickas med så att de vet om att ett extra fält kommer med i filen.

För att komma igång med Vizzit krävs ett kodtillägg

Gör så här:

1. Markera webbplatsen

2. Högerklicka och välj Egenskaper -> Funktioner -> Kodtillägg.

3. Klistra in den kod du fått av Vizzit.

Kodtillägg Vizzit

4. Spara och publicera.

5. Nu kan du gå till en undersida och se en Vizzit-ikon längst ner till höger:

Vizzit meny

Tredjepartsleverantör

För att komma igång behöver du ha ett konto hos Vizzit.

Denna funktion kräver att du har licens för Vizzit.