Fastställd version

En fastställd version är den officiella versionen av en fil. Det är den som besökare utan medlemsskap i gruppen kan ladda ner.

Fastställ en version genom att gå till den detaljerade filinformationen. Under fliken "Versioner" listas samtliga uppladdade versioner. Klicka på knappen "Hantera" och välj "Fastställd version" för att ange den officiella versionen.

Den fastställda versionen indikeras med grönt och en bock till vänster om filnamnet i kolumnen Fastsälld version.

Fastställd version

Endast gruppmedlemmar med behörigheten Fastställ version, oftast gruppadministratören, kan fastställa en version av en fil.

Moduler som används för att fastställa version:

Denna modul kräver licens för Sitevision intanät.