Sökruta för person och innehåll - Övrigt

Modulen används i Social Collaboration och ger möjlighet till sökning både på person, innehåll och användaregenererat innehåll (inlägg och kommentarer) via samma sökruta.

Sökruta för person och innehåll Övrigt

Synliga användarfält i sökträffar för personer

Använd en egen uppsättning användarfält

Kryssa i denna ruta för att ange de användarfält som ska synas i sökträffar för personer. Om denna ruta inte är ikryssad kommer endast Namn att visas.

Klicka på länken Lägg till för att lägga till användarfält. Välj bland de användarfält som ställts in på webbplatsen.

För att ta bort ett användarfält, markera fältet i listan och klicka på krysset till höger.

Ta bort användarfält

Ta bort användarfält

Max antal tecken som visas per användarfält

Här kan du ställa in max antal tecken som ska visas per användarfält. Standardinställningen är 100 tecken.

Målsidor

Använd egen profilsida för att visa information om personer

Bocka i detta alternativ om en egen profilsida ska visas. Hela webbplatsens struktur visas. Bläddra fram den sida som ska användas som profilsida.

Använd egen sida för sökresultat med personer

Bocka i detta alternativ om en egen sökresultatsida ska visas. Hela webbplatsens struktur visas. Bläddra fram den sida som ska användas som sökresultatsida. Sidan nås via länken "Visa personer i lista".

Visa struktur på webbplatsen

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.