Aktivitetsflöde för etikett -Allmänt

Modulen Aktivitetsflöde för etikett används för att visa inlägg och kommentarer som "taggats" med en viss etikett.

Allmänt för aktivietsflöde för etikett

Antal inlägg

Max antal inlägg

Här styr du över antalet inlägg som ska listas i modulen. Standard är satt till 10.

Övrigt

Visa menyalternativ för att lägga till bokmärken

Markera denna för att ge användaren möjlighet att lägga till bokmärken i aktivitetsflöden. Användaren se då en meny till höger om inlägget. Bokmärkta inlägg kan användas för grupper och användare och visas i modulen Bokmärkta inlägg.

Meny för att lägga till bokmärke

Bädda in länkar (Oembed)

Denna är som standard ibockad. Det är bara den första länken som kommer att bäddas in. Men här finns möjlighet att bocka ur denna inställlning för att stänga av inbäddning av länkar per modul.

Flödet stödjer oEmbed från följande:

Dreambroker

Spotify

Youtube

Youtube no cookie

Giphy

Vimeo

Wistia

Screen9

Soundcloud

Visa emojiväljare

Om du vill att användarna ska kunna använda emojis i aktivitetsflödet och dess kommentarer bockar du i denna ruta. De får då en länk i samband med flödet som de kan klicka på för att få upp en massa emojis.

Emojis

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.