Detaljerad information om fil

Klicka på ett länkat filnamn för att se detaljerad information om en fil.

Gruppmedlemmar kan skapa och ändra etiketter, fylla i eventuella metadatavärden och hantera filen. Det går även att läsa kommentarer om filen och se de versioner som finns av den.

Fältet författare visar den användare som senaste ändrade dokumentet.

Detaljerad information fil

Förhandsgranska

Här visas en förhandgranskning av dokument. Fungerar bra om du bara ska läsa dokumentet.

Versioner

Klicka på fliken Versioner för att se alla versioner av detta dokument. I detta fall fanns det två versioner av dokumentet.

Versioner

Kommentarer

Här kan alla i organsiationen som har tillgång till dokumentet skriva en kommentar. Finns det en kommentar så visas de under denna flik.

Kommentarer

Redigera

Till höger visas en knapp Redigera där du kan redigera dokumentet.

Ladda ner fil

Till höger finns också knappen "Ladda ner fil" som fungerar olika beroende på vem som besöker den detaljerade filinformationen. Besökare laddar ner den fastställda versionen om sådan finns, i annat fall den senast uppladdade versionen. Gruppmedlemmar laddar ner den senast uppladdade versionen.

Kugghjulet (ikonen)

Via denna ikon kan gruppmedlemmar även uppdatera filen, byta namn på den, låsa den och radera den.

Kugghjulsikonen

Etiketter

Etiketter används för att strukturera filer i en grupp.

Klicka på fältet för att skapa en etikett. Skriv in filens etikett och tryck Enter på tangentbordet. Det går att ange flera etiketter för en fil. Klicka på "bocken" för att ge filen de angivna etiketterna.

Etiketter

Föreslagna etiketter är de som sparats i webbläsaren, det är alltså inte en sökning bland alla befintliga etiketter.

Etiketter visas sedan på sidan Filarkiv, till vänster om listan om filerna.

Etiketter

Om du klickar på en etikett så visas alla filer som har denna etikett:

Alla sök-etiketter

Gilla

En användare kan "Gilla" en fil och kommer då få notifieringar när filen ändras.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.