Sök person - Allmänt

Sökformulär

Sökfält

Platshållare

Inställning för vad som ska stå i sökrutan. Standardinställningen är Sök person.

I vissa webbläsare visas inte platshållaren, exempelvis Internet Explorer 8/ 9.

Sökresultat

Visa antal träffar

Inställning för hur många sökträffar som ska visas som standard. Om det finns fler träffar än max antal så visas en knapp "Visa fler". Standardinställningen är 20 träffar.

Felmeddelanden

Visa felmeddelanden

För att felmeddelanden ska visas, bocka i rutan Visa felmeddelanden. Den är ikryssad som standardinställning.

Denna modul kräver licens för Sitevision intranät.