Att använda snabbpublicering

1) Ställ in vilken mall som ska användas och vart artiklarna ska hamna i modulen. Klicka OK.

Inställningar i snabbpublicering, välj mall och arkiv

2) Publicera sidan. Nu kan en användare se följande formulär (som baserar sig på mallen). Fyll i fälten och klicka på knappen Gå vidare.

Steg 1

3) En ny vy visas, Snabbskapa artikel. Här kan du förhandsgranska artikeln eller avbryta. Klickar du på Ändra mina val så kommer du tillbaks till punkt 2 där du kan ändra dina texter.

Steg 4

Klicka på knappen Skapa artikel för att komma vidare.

4) Nu får du en bekräftelse på att sidan har skapats. Här kan du välja att gå till sidan för att se artikeln eller skapa en sida till, då kommer du tillbaks till punkt 2.

Steg 4

5) Vi klickar på Gå till sidan för att se resultatet.

Steg5