Kontakt - Formulär

Skärmdump på fliken Kontaktformulär

Synliga fält

Här bestämmer du vilka uppgifter besökaren ska fylla i formuläret. Standard är besökarens namn och e-postadress.

Besökarens namn

Ett fält där besökaren kan fylla i sitt namn i samband med meddelandeformuläret.

Besökarens e-postadress

Ett fält där besökaren kan fylla i sin e-postadress i samband med meddelandeformuläret. Det går att välja om detta ska vara obligatoriskt eller inte.

Besökarens telefonnummer

Ett fält där besökaren kan fylla i sitt telefonnummer i samband med meddelandeformuläret. Det går att välja om detta ska vara obligatoriskt eller inte.

Möjlighet att bifoga fil

Ett fält där besökaren kan bifoga en fil i samband med formuläret.

Möjlighet att välja kontaktpersoner

Om du använder ett metadatafält av typen Katalogobjekt så kan besökaren få möjlighet att välja kontaktperson i en lista.

Flera mottagare

Fönster

Rubrik

Här fyller du i om du själv vill välja vad som ska stå som rubrik på fönstret. Standardinställningen är "Skicka meddelande".

Använd modal meddelandedialog

Som standard är denna ruta ikryssad. Det innebär att bakgrunden blir dimmad och det går inte att interagera med sidan bakom när meddelandedialogen är öppen.

Modal meddelandedialog- dimmad bakgrundFörstora bilden

Modal meddelandedialog- dimmad bakgrund

Inte modal meddelandedialogFörstora bilden

Inte modal meddelandedialog