help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av Sitevision

Sök facetterad - Facetter

Facetter

Förfina sökning med facetter

Här hanterar du facetterna, det vill säga de olika delar som besökaren kan använda för att förfina sökresultatet. Det finns fem typer av facetter du kan lägga till:

  • Metadatavärde
  • Sidstruktur
  • Typ av träff
  • Senast ändrad
  • Språk

Klicka på Lägg till facett för att lägga till en typ. Här kan du också läsa mer om de olika alternativen.

Övrigt

Dölj alternativ som inte har några träffar

Här väljer du om du vill visa alla alternativ eller endast de som har träffar.

Denna sida publicerades:

Hjälpte informationen dig?