Sökfunktionen

På intranätet används sökmodulen Intranätssök. Den ligger placerad i sidhuvudet i intranätets grundmall.

sökmodulen i grundmallen

Anpassa intranätssök

I modulinställningarna för Intranätssök kan du anpassa:

• Texten i sökfältet (platshållaren)
  • Hur många sökträffar som ska visas
  • Vilket innehåll som ska visas, exempelvis dokument, användare, inlägg och grupper.

modulinställningar för intranätssök

Anpassa vilka användarfält som visas i sök

För att anpassa vilka användarfält (namn, e-postadress, telefonnummer o.s.v. ) som ska visas direkt i sökresultatet så går du till Webbplatsinställningar / Funktioner / Social Collaboration. Det som ligger under Liten vy är det som bl.a. visas i intranätssöket.

Du kan lägga till fler fält med plustecknet nedtill eller ta bort med krysset vid respektive fält. Du kan också ändra i vilken ordning de visas genom att dra och släppa.

Observera att användarens namn alltid visas om du valt att visa användare i sök (se modulinställningarna för intranätssök).

de användarfält som visas i intranätssök