Konfigurationsmall

I den här mallen ställer du bland annat in dynamisk fontstorlek och färg på bland annat sidhuvud, meny-knapp, verktyg och genvägar på startsidan.

Då har du modulen LKI webbfontsassistent i konfigurationsmallen. Som standard på intranätet är fonten Encode uppsatt i webbfontsassistenten (se bild nedan).

Den här modulen är föråldrad och du behöver följa instruktionen i modulen för att flytta över fonterna till Webbplatsinställningar / Webbfonter. När fonterna är flyttade kan du radera modulen från Konfigurationsmallen.

Flytta över Temafont till Webbfonter

Om ditt intranät är uppsatt från oktober 2022 så är motsvarande webbfont uppsatt under Webbplatsinställningar / Utseende / Webbfonter istället.

Du kan enkelt byta ut den till en egen webbfont och även lägga till fler fonter. Läs hur du gör på sidan Färger och fonter.

Cookie-banner

Intranätsmallar som levererades före februari 2023 innehöll som standard modulen Cookie-banner. Om Cookie-bannern inte är relevant för er så är det bara att ta bort modulen och publicera om mallen.

För att läsa mer om och lära dig hur vår cookie-banner fungerar, gå till guiden för cookie-bannern.