Logga

help.sitevision.se hänvisar alltid till senaste versionen av SiteVision

Sök

Sök visar resultat från sidor, artiklar, länksidor, strukturobjekt, filer, bilder, mappar, mallar och dekorationsmallar på hela webbplatsen. Sökträffarna grupperas och sorteras baserat på var du befinner dig i strukturen, exempelvis; står du i filarkivet listas filer överst. Sökningen är en livesökning som visar träffarna direkt och dessutom visas flest träffar från den del du står i när du söker.

exempelbild kategori sök

Sök i sidolisten söker efter namn, titel och bildbeskrivning, samt kortnamn (om webbplatsen använder en URL-stil med kortnamn).

För muspekaren över en träff så kan du se var den finns i strukturen. Klicka på träffen för att gå till din sökträff.

exempelbild på sökträff

I exemplet ovan ser du att sökresultaten kategoriseras - tre träffar på sidor, en träff på en bild, två träffar på filer.