Genvägar

Knappen Genvägar visar de genvägar du satt upp på webbplatsen om du har bockat i "Visa genvägar i sidolisten".

Ikonen klar i sidolisten

Genvägar innebär att du kan skapa en snabb genväg för att skapa sidor eller artiklar i ett utpekat ställe på webbplatsen (exempelvis ett arkiv eller en mapp). Redaktören når genvägen direkt via plustecknet som visas i redaktörsmenyn online eller via denna ikon i sidolisten.