Inloggning - Utseende

Under fliken Utseende ställer du in formatmallar för de texter som finns i inloggningsmodulen.

skärmdump inloggningsmodulen utseende inställningar

Formatmallar

Text

Här väljer du den formatmall som ska användas för den text som anger att du är inloggad samt Logga ut-länk.

Etiketter

Här väljer du den formatmall som ska användas för användarnamn och lösenord.

Inmatningsfält

Här väljer du den formatmall som ska användas för inmatningsfälten och Logga in-knappen.

Felmeddelanden

Här väljer du den formatmall som används för felmeddelanden (förutom de felmeddelanden som visas i eget fönster)