Nyheter - Begränsningar

Här ställer du in begränsningar i form av hur många artiklar som ska visas samt filter.

Skärmdump på fliken Begränsningar

Begränsningar

Begränsa antalet synliga artiklar

Antalet nyheter som ska visas, oavsett om det finns fler i arkivet. Standardvärde är 10 artiklar.

Hoppa över inledande artiklar

Om modulen inte ska visas den senaste artikeln utan den näst senast (exempelvis om du väljer att visa den senaste artikeln på en "större" plats i en annan nyhetsmodul) väljer du detta alternativ.

Filter

Här kan du ställa in filter för att enbart visa vissa artiklar. Klicka på Lägg till filter.

Meddelande

Visa ett meddelande när inget finns att visa

Om du inte har några nyheter att visa kan du välja att visa ett meddelande istället för att ingenting visas. Standardmeddelandet är "Det finns inga artiklar att visa".

Inga artiklar att visa