Logga

Egenskaper på fil/bild

Om du klickar på egenskaper för en bild/fil så visas några av de ikoner som finns när du klickar på egenskap på en sida. Du kan läsa mer på sidorna Panelen Metadata, Panelen Inställningar, Panelen Behörigheter och Panelen Sök.

Egenskaper -> Inställningar på fil i filarkivet

Versionshantering

Denna ikon hittar du bara på en fil. Det är bara en inställning där du aktiverar versionshantering per fil.

Aktivera versionshantering

När du har aktiverat versionshantering på filen så visas ytterligare information om filen.

Denna sida publicerades: 2020-05-19