Mallkomponenter

Mallkomponenter innehåller funktioner som länkas in i flera av de olika mallarna på intranätet. De består av delarna:

• Verktygslist mobil (modulerna Notifieringar, Meddelanden, Personlig meny)
  • Verktyg sidhuvud (modulerna Notifieringar, Meddelanden, Personlig meny)
  • Länkstig (modulen Länkstig)
  • Etiketter (anpassad skriptmodul)

Utseendet hanteras i konfigurationsmallen vad gäller färg och rundning av bilden.

Mallkomponenter översikt

Verktygslist mobil

Består av modulerna Notifieringar, Meddelanden, Personlig meny samt en HTML-modul med platshållarbild för Olästa mejl. Meddelanden är anpassad med hjälp av en HTML-modul.

Om du/ni inte vill göra en integration för Olästa mejl så kan ta bort den modulen. Annars byter du ut den mot modulen Olästa mejl - Google eller Olästa mejl - Microsoft 365. De hämtar du i Sitevision Marketplace.

CSS-regeln "Mall: Sidhuvud/ Verktygslist mobil" är kopplad till layouten.

Verktygslist mobil ingående delar

Verktyg sidhuvud

Består av modulerna Notifieringar, Meddelanden, Personlig meny samt en HTML-modul med platshållarbild för Olästa mejl. Meddelanden är anpassad med hjälp av en HTML-modul.

Om du/ni inte vill göra en integration för Olästa mejl så kan ta bort den modulen. Annars byter du ut den mot modulen Olästa mejl - Google eller Olästa mejl - Microsoft 365. De hämtar du i Sitevision Marketplace.

CSS-regeln "Mall: Sidhuvud/ Verktyg" är kopplad till layouten.

Här kan du läsa mer om modulerna:

Notifieringar

Meddelanden

Personlig meny

Olästa mejl - Google

Olästa mejl - Microsoft 365

Verktygslist sidhuvud

Länkstig

Består av modulen Länkstig i två uppsättningar. En för att visa dolda sidor och en standard.

Modulen länkstig

Modulinställningar länkstig

På bilden ser du möjliga inställningar för Modulen Länkstig. Läs mer om:

Modulen Länkstig

Modulinställningar för länkstig

Etiketter

Etiketter är en anpassad skriptmodul som visar etiketter på sidor eller artiklar.

skriptmodul för etiketter