Legg til en katalogtjeneste

Når du har klikket på Legg til katalogtjeneste, vises følgende visning:

Lägg till katalogtjänst

Tilkobling

Katalog

Her vises katalogtjenestene som er satt opp på serverobjektet i en liste. Velg katalogen du vil bruke på nettstedet.

Tilkoblingstest

Her kan du utføre en tilkoblingstest. Den kontrollerer at passord, brukernavn og IP-adresse er korrekte. Klikk på knappen Kjør tilkoblingstest. Svaret vises under den valgte katalogen.

uppkopplingstest lyckades

Hvis tilkoblingstesten mislykkes, vil også søkebasetesten mislykkes.

Søk i basen

Søkebase

Her kan du angi søkebasen, dvs. at det kreves at brukeren befinner seg i denne delen av katalogtjenesten for å kunne logge på.

Det som vises etter inndatafeltet (i dette eksemplet dc=sitevision,dc=se) er innstillingen som er gjort på serverobjektet som hele katalogtjenestetilkoblingen er knyttet til. Hvis du vil ha denne innstillingen, står inndatafeltet tomt. Hvis du vil at den skal være basert på mappen Customers, skriver du ou=customers i inndatafeltet.

Hvis du ikke er sikker på hvor søkene/innloggingene skal starte, kan du alltid gå til brukerpanelet og bla gjennom katalogstrukturen. Hold musepekeren over mappen du er interessert i, så ser du stien dit.

Test av søkebase

Her kan du teste at du har fylt ut søkebasen riktig. Klikk på knappen Kjør test av søkebase. Svaret vises under søkebasen.

Sökbas misslyckades

Sökbas misslyckades, det stod enbart kunder i fältet - inte ou=kunder

Sökbas lyckades

Sökbas lyckades

Innstillinger

Navn

Her kan du gi katalogtjenesten fra serveren et eget redaksjonelt navn for dette nettstedet.

Tillat kun lesing fra katalogtjenesten

Du kan velge å kun tillate lesing av brukere av katalogtjenesten. En såkalt "Read only"-innstilling. Det betyr at du ikke kan endre eller legge til personer i katalogen under panelet Brukere.

Operasjoner

Start på nytt

Her kan du starte tjenestene som lytter etter endringer på nytt. Velg dette hvis du har mistet kontakten med katalogtjenestene.

Denne funksjonen krever at du har autorisasjonen "Administrer innstillinger for katalogtjenester".