Logga

Panelen Tjänsteanvändare

Tjänsteanvändare

En app kan i sitt manifest deklarera att den vill få tillgång att använda en Tjänsteanvändare i sin kod. Läs mer om detta på developer.sitevision.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här ska alla tjänsteanvändare läggas till som ska användas i olika tillägg. Sedan kan du välja tjänsteanvändaren på tillägget, antingen på din WebApp eller din RESTApp.

Klicka på länken Lägg till tjänsteanvändare för att lägga till en tjänsteanvändare.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera tjänsteanvändare"

Denna sida publicerades: 2020-05-19